Lees hier de ervaringen van mijn eerdere samenwerkingen

Het prettige aan Jacqueline is dat ze actiegericht is en niet verlegen om te starten. Ze pakt direct zaken op. Nog mooier is dat ze ook direct ziet én signaleert als er gaten vallen of zaken niet geregeld zijn. Ze brengt deze onder de aandacht en heeft ook vaak een voorstel hoe dat op te lossen. Ze doet dat op een prettige manier, ze pakt door maar schopt geen mensen tegen de schenen. Ze is een prettige persoonlijkheid en sterk in het contact met mensen, toegankelijk maar altijd weer gericht op ‘doen’. Zowel naar interne als naar externe betrokkenen.

Ik beveel haar aan omdat ze een plezierig persoon is en een doorpakker. Ze is loyaal en een echte steun en toeverlaat voor mij als programmamanager geweest. En omdat ze een snelle starter is en direct basics begint te regelen zodat iedereen ook direct resultaat ziet. Maar ook omdat ze plezierig dingen onder de aandacht blijft brengen van een drukke manager/directeur/bestuurder die van het bordje dreigen te vallen. Ze laat niet los en dat is erg fijn.

Jeroen Nijzink

programmamanager

Wat ik erg goed aan Jacqueline vind, is dat ze goed nadenkt over het totaal wat nodig is. Zoals bijvoorbeeld bij een kick off waarvoor ze alles tot in de puntjes regelt. Daarbij heb ik veel bewondering voor de manier waarop ze dit doet, met respect voor iedereen die hierbij betrokken en nodig is. Ze ontzorgt iedereen, denkt aan kleine details, etc. Ze is een van de meest attente personen die ik ken.

Ze is slim en doorgrondt zaken snel; ze ontzorgt anderen door de accurate wijze waarop ze haar taken uitvoert met veel aandacht en oog voor details.

Paulien Slijkhuis

projectleider