Werkwijze/tarief

Tijdens een vrijblijvend (online) gesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken waar je tegenaan loopt, hoe jij je zaken hebt georganiseerd en welke werkzaamheden je zou willen uitbesteden. Samen verkennen we wat het beste bij jouw wensen past en wat ik als Virtual Assistant voor jou kan betekenen.

Aan de hand van jouw behoeften en mijn diensten komen we samen tot een passend takenpakket. Ook bespreken we het gewenste aantal uren.

Mijn uurtarief is afhankelijk van de duur en de complexiteit van de werkzaamheden, als richtlijn hanteer ik € 65,= per uur excl. BTW en reiskosten. Het inhuren voor een langere periode is eveneens bespreekbaar. Hiervoor wordt een passende abonnementsprijs opgesteld.

Aan de hand van ons gesprek volgt een offerte-voorstel (bij omvangrijke klussen/projecten) of een opdrachtbevestiging (bij kleine klussen). Na ondertekening en retournering van de offerte of een schriftelijk akkoord per mail op de opdrachtbevestiging is onze samenwerking een feit en gaan we echt van start.

Werkwijze/tarief

WIL JE OOK ERVAREN HOE FIJN HET IS OM SAMEN TE WERKEN MET EEN VIRTUAL ASSISTANT?

WACHT NIET LANGER EN VRAAG DIRECT VRIJBLIJVEND EEN GESPREK OF OFFERTE AAN:

15 + 2 =